Napsat recenzi

Jedna z nejlepších dovolených

Recenze hotelu Matoula Beach Hotel **** (Řecko - Rhodos - Ialyssos)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 186x
Recenze se líbila: 406 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Cestovali jsme dva dospělí a jedno 3 leté dítě. Dvoulůžkový pokoj s přistýlkou formou 2 patrové postele. Menší rodinný hotel s velmi příjemnou atmosférou.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pěkný čistý hotel se standartním vybavením, řekl bych klasické Řecko. Nejsme moc nároční klienti a vzhledem k tomu, že trávíme na hotelu cca 4 hodiny denně (nepočítám spánek), tak nám jde hlavně o čistotu a to bylo absolutně podle našich představ.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Stravování probíhalo v sousedním hotelu BlueBay 4*, kam se chodilo přes zahradu našeho hotelu. Vzdálenost cca 50m.

Celkově jsme byli velmi spokojeni s pestrostí stravy, výběrem a kapacitou restaurace. Je potřeba by najít správný čas, neboť BlueBay je celkem velký hotel s hodně pokoji a lidí je tam ubytovaných celkem dost. Stalo se nám pouze jednou, že jsme museli počkat cca 5 minut než se uvolnilo místo. Jinak, vše ihned doplňovali, všeho bylo dost a to až do poslední chvíe, co bylo stravování umožněno. Oběď bylo možné čerpat i v restauraci hned u pláže a nebylo tak potřeba se ani převlékat z plavek- ideální). V průběhu dne podávali zeleninový salát, obložené housky a nejrůznější koláče a buchty. All inclusive bylo úplně super, nikdo neprotestoval, když chtěl člověk třeba 4 piva nebo něčeho více, jak jsme zažili na Krétě. Káva, limonády, víno, voda a juicy po celý den bez omezení, samoobslužným způsobem. Zmrzlina po celý den od 10-18. Velkou výhodou je plážový bar, kde měli pivko, zmrzlinu , nealko a alko.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Standartně vybavený pokoj, sprcha se závěsem. Celkově čisto a každý den uklizeno a vyměněno ložní prádlo a ručníky.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Krásné moře, blankytně modrá voda. Je to na straně Egejského moře a fouká tam více, než na straně Středozemního moře, ale je to vlastně výhoda, protože sluníčko krásně svítí a pocitově vám není takové vedro a dobře se dýchá. Pláž je z části písčitá a z části kamenitá. Vstup do moře je trošičku více kamenitý, což jsme vyřešili botkami do vody. Do cca 3 metrech byl ve vodě zase písek. Vstup do moře pozvolný, cca 20 metrů od břehu hloubka asi 150cm. Slunečníky a lehátka za poplatek 6EUR (2 lehátka a slunečník).

Moře bylo mírně živější, ale to nás i více baví, takže za nás paráda.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí pěkné, občas někde v okolních zahradách bordel, ale to je prostě každého majitele věc. To je i u nás :-). Několik restaurací okolo, půjčovna aut hned naproti hotelu (auto na den od 35 EUR). Autobusová zastávka cca 300 metrů, přímý spoj do města Rhodos za 2,3 EUR na osobu, děti neplatí. Tedy, alespoň naše neplatilo.

Hotel je hodně blízko letiště, což je výhoda při transferu. Letadla zde lítají téměř co 15 minut a dost nízko, ale je to zábava sledovat a nějak extra nás to nerušilo. Létají cca do 23:00, pak je klid. Měli jsme z toho trošku obavy, ale nakonec nám to vůbec nevadilo a po čase to člověk přestane i vnímat. Rozhodně bych si tím nenechal pokazit dovolenou.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkově jsme byli s dovolenou spokojeni a můžu s klidem říct, že to byla jedna z nejlepších dovolených na, které jsme byli. Doporučuji všem.

Krásná dovolená.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání