Napsat recenzi

Hotel Hercules

Recenze hotelu Hercules Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 763x
Recenze se líbila: 427 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme vybrali po přečtení velmi kladných recenzí, ke kterým se připojíme - hotel by mohl mít bez problému hvězdičky tři.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Pokojík je dost malý, ale člověk je stejně celý den venku, takže co víc si než postel přát ? Posezení na balkoně bylo fajn, měli jsme i výhled na moře. Úklid každý den a opravdu čisto.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Kdo jezdí do Řecka, tak ani tady nebude jistě překvapen strohými snídaněmi. Večeře byly bohaté, podávané v taverničce u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Jedná se o rodinný hotel a je to velmi znát. Recepční a zároveň majitelka Marie je skvělá, pro každého by se rozkrájela.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž Faliraki krásná, průzračná. Je zde ještě více menších pláží, avšak s horším přístupem do vody. Všude plno taverniček a je z čeho vybírat :)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí je klidné, centrum je vzdáleno cca 15 minut chůze. Určitě stojí za to půjčit si auto a prozkoumat celý ostrov !

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Ostrov Rhodos je nádherný, zajímavý svou různorodostí - každý si přijde na své. Všude plno nádherných pláží - Tsambika, Prassonisi a dlouhá oblázková Afandou či mnoho dalších.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání