Napsat recenzi

Nám se v Corali líbilo!

Recenze hotelu Coralli Beach Hotel *** (Řecko - Kréta - Gournes)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 917x
Recenze se líbila: 422 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Vychod slunce nad Kretou Vychod slunce nad Kretou

Příjemná dovolená. Nejrůznější recenze a názory na lokalitu, hotel a nakonec i naši cestovku nebyly nejlepší, proto jsme jeli s poněkud smíšenými pocity, které se ale ukázaly jako neopodstatněné. A tak, přestože nemám ve zvyku cokoli kamkoli psát, rozhodla jsem se přispět a uklidnit ty, kdo stejně jako my odjížděli na Krétu s menšími nebo většími obavami. Vždycky záleží na úhlu pohledu. Kdo chce kritizovat, důvod si vždycky najde. My si to chtěli užít a poznat místní kolorit a to se nám, myslím, splnilo.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Apartmán jednoduchý, ale prostorný, čistý a příjemný, měli jsme všechno, co jsme potřebovali. Každý den jsme měli uklizeno, ustláno, noční košile složené do vějířku a pokaždé originálně rozesazené plyšáky a petshopáky na posteli. Paní uklízečka měla asi smysl pro humor :) Výměna osušek a ložního prádla po 3 dnech. Žádný hmyz kromě komárů jsme neměli. Jako jediný nedostatek bych řekla snad jen opravdu stísněný sprchový kout - ale někteří z nás se sprchovali stejně celý týden jen na pláži nebo u bazénu...

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava místní, některá jídla se opakovala, ale nevadilo. Hodně zeleniny, jak syrové, tak teplé. Ryby a další typické zajímavosti, které možná někteří Středoevropani tak neocení, ale nám se to líbilo. Děti byly sice celý týden na těstovinách a hranolkách, ale my jsme vždycky vyzkoušeli skoro všechno, protože všechno vypadalo dobře a většinou i tak chutnalo. Měli výbornou fetu i místní jogurt. Olivový olej a bylinky ke všemu. Snídaně, pravda, trochu jednotvárné (1 salám, 1 sýr, párky, vajíčka, spousta zeleniny, ovoce, cereálie, bábovka, sušenky, med, nutella, jogurt + vždy smažili palačinky nebo takové jejich lívance, které byly výborné s jogurtem a medem), ale vždycky se dalo vybrat. Koneckonců, nejeli jsme jsem do Řecka proto, abychom k snídani vyžadovali typicky české snídaně :) Pro větší objektivitu musím dodat, že byli i tací, co prohlašovali, že se to nedá jíst, a chodili raději najídlo do taverny. Vždycky záleží na tom, co člověk očekává. Ale taky bych chtěla vidět, co ti největší kritici stravy v hotelu snídají, obědvají a večeří doma!

Kafe v rámci all inclusive jenom z automatu, na lepší presso se musí jít do Blue Sky anebo jinam. Pivo, víno a nealko jsme si v rámci AI čepovali sami v neomezeném množství. Za skotskou nebo míchané koktejly si člověk zaplatí, ale nakonec i to ouzo, které je zdarma, má něco do sebe, jak se mnozí z našich spolubydlících měli možnost přesvědčit :)))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál sympatický, o většinu věcí se stará Jorgos, který tím pádem pracuje ve dne i v noci. Snad mu ta dobrá nálada vydrží až do konce sezóny!!

Animační programy jsou všechny spíš v sousedním Blue Sky Beach, což nevadí, protože je tady větší klid, a kdo chce, může si za zábavou těch 100m dojít.

Bazén i dětský bazének dostačující, pláž jen přes ulici, takže se dá ležet na lehátku u bazénu a do moře se dojít jen vykoupat. Bar u bazénu + samoobsluha - dokonalé!

A ještě jedna věc - i když bylo v hotelu plno, u bazénu bylo vždycky dost místa a lehátka nebyla nikdy všechna obsazená, nikde žádný nával ani fronty, což platí vlastně pro celouu letošní Krétu...

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž patřící hotelu je úzká a opravdu je většinou zalitá mořem, které někdy odnáší i lehátka a stolky. Moře krásné a čisté, vstup do vody bezproblémový, všude písek. Většinu času byl vítr a velké vlny, proto ve vodě moc lidí nebylo.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Na večerní procházky po promenádě to tady moc není. Podél pláže sice vede cesta, ale obchůdky a restaurace tam skoro nejsou. Za těmi musíte do Kokkini Hani, 15-20min. po silnici.

Někteří si v recenzích stěžovali na hluk z přistávajících letadel. Musím říct, že to, co někdo považuje za nedostatek, někteří nadšenci naopak vyhledávají. Za našeho pobytu se u hotelu vytvořila skupinka, která trávila celé hodiny sledováním letů. A ani já za sebe nemůžu říct, že by mě hluk z letadel nějak zvlášť obtěžoval.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

My jsme byli naprosto spokojení. Kdo neočekává velký luxus a chce poznat místní kolorit, nebude zklamaný. Služby byly dostačující, na všem se dalo domluvit, personál ochotný a přátelský, prostředí domácké a příjemné.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 20
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání