Napsat recenzi

Hotel v pohodě

Recenze hotelu Hotel Ionian Park *** (Řecko - Korfu - Gouvia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 270x
Recenze se líbila: 431 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Je super i jako základna pro poznání ostrova - kousek od hl.města, kde můžete jezdit za 1.60Eur třeba denně (čca 20 minut busem). Hned u zastávky busu, kde jezdí na všechny strany ostrova. Kousek od letiště (cca 20 minut) - oceníte zejména při cestě s dětmi. Ostrov je totiž klikatý, serpenetiny, takže při ubytování na severu jedete těch avizovaných 50 km třeba 2 -3 hodiny - a to je v noci dost děs, věřte. Je tam mich národů, takže je fajn, že tam nění 90% třeba Rusů/Němců/Angličanů, tak je to taková příjemná nekonfliktní atmosféra. Dále oceňuji zajezdy.cz za jejich přístup k mé nerozhodnosti, moc fajn pracovnice, opravdu milý přístup a rychlost.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Mírný problém - blbnuly výtahy během našeho pobytu, ale šlo to. Úklid na pokojích denně, výměna ručníků dle potřeby. Konvice na pokoji (i s kávičkami, kávou, cukry). Lednice zdarma. Tv funkční. Přistýlka byla nic moc, opravdu jen na přespání dítěte, dospělý by trpěl, byla to taková skládačka.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Super, opravdu můžu srovnat all inclusive v Turecku, Španělsku, Mallorce a tohle bylo fajn. Za týden se ani jednou neopakoval hlavní chod. Vždy byly hranolky, rýže, těstoviny, omáčka, 2 druhy masa, teplá zelenina na mnoho způsobů, hl.chod pro vegetariány (i jiné hosty samozřejmě). Pokaždé ryba či něco mořského. Spousta zeleniny, saláty, olivy. K večeři i polévka, koutek "Korfu" se specialitami, zmrzlina. Sladkosti sladké až moc, ale lepší než v Turecku. Ovoce vždy na výběr meloun, broskve, jablka, hrušky, občas víno. Snídaně opravdu vše, studené, teplé, párečky, vejce, palačinky či vafle, spousta cereálií. Pití z automatů jako tradičně přeslazené, my si to ředíme. Káva moc dobrá i z automatu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Byli milí, hotel měl vše, co je potřeba, i sejfy, převlékárny u bazenu, sprchy. šlo si zahrát pingpong (stůl už jetý:-), dětský koutek venku malý, ale ok, super je brouzdaliště pro mimina, pak malý bazén 50cm i s vodním hřibem. Pak velký bazén s různou hloubkou a odělený malý bazén, do obou částí klouzačka. Lehátko u bazénu jsem vždy našla, každý den a kdykoli během dne.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Není to hotel pro ty, kdo chtějí vylézt z hotelu a vyplácnout se na pláži a kdykoli zase zaběhnout zpět do hotelu. Pláž je cca 3minuty - ale jen zátočina s řasami, pak vpravo cca 3minuty je už normální pláž, s barem, vodními sporty, minigolf, dětské hřiště. Pláž ve vesnici je oněch 10 minut od hotelu, už větší. Všude sprchy. Moře je klidné, dlouho pro neplavce na většině částí. Koupali jsme se, ale průzračně čisté není. 4x denně jezdí od hotelu bus na 5 minut busem pláž do Dasie, což už je klasická velký pláž s atrakcemi atd.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Mimo centrum obce, ale ne na samotě, hned u klíčové zastávky busu do hl.města či dál po ostrově. Do centra vesnice cca 10minut mezi domky a obchůdky po přejití rušné cesty, ale vždy ok i s kočárem. Ve vesnici klasické obchody se suvenýry, taverny, je jich tam dost.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Hotel fajn, výhodou je blízkost letiště, skvělé jídlo kdykoli během dne. U nás to převážilo nevýhodu s tím, že nejde o centrum obce - že to není hotel na pláži. Jela bych znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání