Napsat recenzi

Nádherná dovolená

Recenze hotelu La Grotta Verde Grand Resort Ella **** (Řecko - Korfu - Agios Gordios)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 297x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Dovolenou jsme si náramně užili. I přesto, že se nám těsně před koncem trošku pokazilo počasí absolutně to nezkazilo celkový dojem a spokojenost s výběrem tohoto zájezdu a lokality.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Úžasné. Měli jsme pokoj DeLux, který se nacházel kousek od recepce s nádherným výhledem na moře. O pokoj se nám starali každý den, denně jsme měli donesenou pitnou vodu na pokoj a nějaké kávy a čaje, zcela zdarma. Nutno podknout, že i trezor byl součástí programu all inclusive, což nás mile překvapilo.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Když porovnám stravování all inclusive zde a jinde, kde jsem mohla být, tak tady zaručeně 1*. Každý den opravdu jiná jídla (jasně, opakovali se tam nějaká, ale 90% byl obměněný). Široký výběr mas, zeleniny, ovoce, sýrů, celkově jídel - najedl by se tam i vegetarián :-). Jídla vypadala nádherně. A samozřejmě nutno podotknout opět nádherný výhled na moře z restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení myslím, že vše, jak mělo být. Nic nám nechybělo. Služby dostačující a personál velmi milý. Jediné věci, na které jsme narazili, tak bylo, že jiné pokoje DeLux měli na terase i židle typu lehátek a my ne a potom, když jsme odjížděli, chtěli jsme si zvážit kufry a na hotelu nebyla nikde váha. Malá zajímavost - nikde v hotelu nebyly žádné hodiny :-)

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž byla krásná, čistá, udržovaná, dostatek lehátek, výborný bar na pláži. Moře bylo průzračné a čisté po celou dobu pobytu. Vstup do moře je chvíli po kamínkách, ale nic o co by se dalo zranit, pokud jste opatrní. Výhled z moře na panorama hotelu a celkově přírodu byl nezapomenutelný.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí hotelu rovněž velmi čisté a udržované. Kousek po pláži se dalo dojít do malé vesničky, kde jsme našli vše, co jsme potřebovali.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Byla to jedna z našich nejkrásnějších dovolených a fakt, že kamkoliv jsme v hotelu přišli a mohli se dívat na moře, bylo něco neskutečného. Hotel je na západ, takže západy slunce byly skvělé a prostě těšíme se, až navštívíme toto místo znova, protože to stojí za to :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana Ze Zlína: Přístup k moři - 27. 9. 2016 11:07

Zaujala mě vaše recenze hotelu Mayor La Grotta verde. Již několikrát jsem ho měla v hledáčku na příští dovolenou, ale mám obavy, že je pláž (přístup na pláž) a celkově areál hotelu nevhodný pro hůře chodící osoby. Mohla byste mi prosím napsat, jak se Vám jeví tato záležitost? Moc děkuji. reagovat

Martina Králiková: Re: Přístup k moři - 27. 9. 2016 12:21

Dobrý den, paní Jano. Ano, hotel je bohužel umístěn v hoře, takže k pláži jdete cca cestu do 100m z kopce a částečně po schodech (také záleží kde v hotelu jste ubytováni), jdou pokoje, které jsou blíže situované. Nicméně není to úplně nic, co by se nedalo zdolat, ale otázkou je, jak moc je problém s pohyblivostí chůze. Spíš je to náročné na fyzičku, obzvlášť, když jdete zpět. Ještě mě napadlo, že v areálu hotelu jezdí buginy, takže si myslím, že by se dalo domluvit a vždy by vás aspoň přiblížili k pláži. Vzhledem k tomu, že tento hotel navštěvuje i spousta důchodců, tak je personál velmi vstřícný. Doufám, že jsem Vám pomohla. Kdybyste měla jakýkoliv dotaz, klidně pište. reagovat

Jolana: Korfu - 27. 9. 2016 13:59

Já té recenzi úpřímně nevěřím. Byla jsem na Korfu a že by tam bylo tak výborné jídlo a vše není pravda. To si musela CK napsat sama. Ostatní recence z různých míst Korfu tak pozirivní nejsou. reagovat

Martina Králiková: Re: Korfu - 27. 9. 2016 19:17

Paní Jolano, opravdu nejsem CK. Klidně mi můžete zavolat anebo se můžeme sejít fyzicky :-). Pokud nevěříte, je mi to líto, a taky pokud jste nějaká gurmánka tak budiž. Já nejsem příliš vybíravá, ale na druhou stranu se nespokojím úplně se vším a umím posoudit, co chutná dobře a co ne. Nevím, zda jste byla přímo v tomto hotelu, ono brát Korfu všeobecně na jídlo mi nepřijde úplně OK. Jako říct, že v celé ČR vaří dobře anebo špatně je taky hloupost :-). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání