Napsat recenzi

maroko_agadir_les_omayades

Recenze hotelu Les Omayades Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 549x
Recenze se líbila: 650 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

stravili jsme v hotelu tyden a nemuzu souhlasit s predchozima negativnima recenzema, hotel je sice starsi, ale nam se libil, pokoj jsme meli peknej, vse fungovalo, svabi tam zadni nebyli proste ok...

Ubytování  průměrně (3,7/5)

kvalita odpovidala stari hotelu, ale vse bylo ok, pokojska uklizela kazdej den, nikdy se nic neztratilo, pohoda

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

jidla bylo dostatek a a chutnalo nam moc

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

pro ty co se budou bat jit vecer ven, je pripravena hotelova "zabava", to teda nebylo nic moc, ale to nas nezajimalo :)

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

more bylo ciste, hlidac na hotelove plazi byl ochotny a kamaradsky, nejhorsi jsou snad jen otravni prodavaci vseho nepotrebneho :) jinak v agadiru necekejte zadne tropicke teploty, dokonce i saudsko-arabsky kral tam jezdi za chladnejsim pocasim, vyjimkou jsou jen dny kdy fouka teply saharsky vitr a to uz je moc i na velkeho teplomila (o pulnoci cca 37°C)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

okolo hotelu je mnoho restauraci a obchudku, kamkoliv se da bezproblemu prijit pesky

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

celkove jsme byli spokojeni, marocane jsou pratelsti, nemusite se bat, ze by vam tam nekdo neco udelal, ale pozor na samozvane pruvodce a poulicni prodavace, ti by z vas vyloudili i posledni dirham :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

blanka: pohoda - 13. 8. 2012 11:39

V sovotu jsme se vratili a byli jsme spokojeni. Hotel je starsi a vsechno neni uplne nove, ale to v arabskych destinacich byva a muzete byt v super luxusnim hotelu. I takovou mam zkusenost. Bazen je pomerne maly, coz v katalogu neni videt, ale nakonec staci. Vybaveni pokoju je stejne jako v obdobynch destinacich. Vyber jidla je mensi, ale kvalitni a dobre. (Jen se musi prisolit). Personal je vstricny a neobtezuje. Mistni nejsou tak vlezli a drzi jako v Tunisku nebo v Egypte. Vylety je lepsi domluvit s jinymi delegaty napr. francouzskym apod. maji vetsi vyber a kombinace vyletu. Okoli hotelu je v pohode. Neni to hotel pro starsi nebo invalidni lidi, je tam schodiste a neni tam vytah. Nijak luxusni, ale pohodova dovolena. reagovat

tomas: vylety - 13. 8. 2012 23:03

S tema vyletama souhlasim. Byli jsme na dvou s nasi delegatkou a na obou vyletech jsme se zucastnili tzv. "predvadecky". Bylo to seznameni s produkty z mistniho arganovniku a to byla vcelku nuda a hlavne ztrata casu, ktery se dal vyuzit mnohem lip. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání