Napsat recenzi

Drahá dovolená

Recenze hotelu Club Al Moggar Garden Beach Hotel **** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 817x
Recenze se líbila: 478 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 5

V Maroku jsme byli poprvé, nelitovali jsme, že jsme lokalitu vybrali.

Dle katalogu vypadal hotel velmi lákavě, ale ve skutečnosti byl pěkná zahrada.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Středně velký, jednoduše vybavený pokoj bez ledničky a "fenu". Postele částečně proležené.

Pokoj bez židlí či křesel. Velká pěkná terasa, avšak znečištěná trusem velkých racků - bez úklidu.

Každý den výměna čistých ručníků.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně - stále stejné - teplé palačinky a lívance, marmeláda, máslo, pečivo, nevábný salám, káva, čaj, džus, konfety

Oběd - u malého bazénu dle výběru z stejného jídelníčku - hranolky a něco k tomu....

Večeře - švédský stůl, ale velmi chudý, dostatek zeleniny, málo ovoce

Předražené nápoje

Problémy získat a nalézt příbory

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Krásná zahrada.

Dva bazény - na kapacitu hotelu nedostačující. Velký hezčí bazén, na který *** láká v nabídce, byl nefunkční. Málo lehátek. Nad malým bazénem zadrátováno jako ve vězení - ochrana proti rackům.

Večerní animátorský program jsme nenavštívili.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž nedaleko, krásná, písčitá, široká. Oceán byl klidný, první polovinu pobytu čistý, pak menší vlnky a u břehu zčeřený písek. Vlivem teplých proudů i teplý.

Lehátka zdarma v ohraničeném úseku, ale velmi malý počet,

Nyní byl hotel zaplněn z cca 10ˇ% a nestačily. Jak to musí vypadat, když je hotel plný.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

V okolí pláže krásná promenáda s dražšími obchůdky (jako u nás v turistických centrech).

Jelikož byl Ramadán, procházky po městě byly příjemné, ulice nebyli přeplněny lidmi.

Každý kdo jede do těchto končin musí počítat, že úroveň služeb, vybavením, styl života je jinde než u nás - je to Afrika a ne Evropa. Kdo má rád trhy a smlouvání, určitě si přijde na své.

Příroda v okolí je krásná, ale jiná.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Do tohoto hotelu již bychom se nechtěli vrátit, do Maroka ano, ale přes jinou cestovní kancelář. Přes cestovní kancelář ******* je předraženo - pobyt a služby neodpovídají ceně.

Vynikající byla pouze delegátka

Koupání v oceánu se nám líbilo. Úžasné byly výlety do okolí - Malá Sahara, Malý Atlas, ...

Ještě máme v okolí, co objevovat.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hana H.: Dotaz - 25. 7. 2014 14:57

Dobrý den, z Vaší recenze mám rozporuplný pocit. Také se do hotelu chystáme první týden v září. Mohu se zeptat s jakou CK jste dovolenou absolvovali?Také by mě zajímalo, zda na pokojích bylo čisto a pklid byl vzorný a případně zda jste při příjezdu dávali nějaký bakšiš do pasu, jak je mnohdy zvykem v těchto afrických destinacích. Děkuji a přeji pěkný den. reagovat

kp: Re: Dotaz - 25. 7. 2014 17:38

Zdravím Vás I já mám z celého pobytu tentýž pocit. Po příjezdu jsme bakšiš nedávali, neboť jsme byli upozorněni, že zde to jako v jiných afrických zemí, nefunguje. Jelikož za poslední dva roky jsme byli na 6ti dovolených v těchto oblastech, hodně srovnáváme. Prostředí, pláž a delegátka OK, Nabízený hotel dle katalogu a doporučení CK ******* a úroveň služeb neodpovídal ceně. Platili jsme za poukaz též 20tis, Kč,/osoba. Pokud Vy tam pojedete nyní, může být ledacos jiné. Bude větší obsazenost hotelu, bazén měli otvírat, skončí Ramadán a začne vše jinak fungovat. Ještě bychom se tam vrátili, neboť jsme se ještě na spousta míst z důvodu času nedostali, ale už přes jinou CK. Příroda je krásná KP reagovat

Olga M.: Re: Dotaz - 14. 8. 2014 16:35

Dobrý den,také jedu letos začátkem září na dovolenou,v katalogu píšou,že jsou tam slunečníky a lehátka zdarma,nechce se mi vozit lehátko,jaké jsou tam pláže,a co ty pokoje?Je tam klimatizace a lednička na pokoji?Dává se nějaký bakšiš?Děkuji,Olga M. reagovat

Hana H: Dotaz - 26. 7. 2014 19:33

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. My byli s CK ******* naposledy v Turecku a tam velká spokojenost. Sem letos jedeme poprvé s CK *********, tak uvidíme, za zájezd jsme zaplatili o zhruba 5 tisíc méně než píšete, jelikož se jednalo o last minute, takže nečekáme bůhví co :) jedná se nám spíš, zda tam bylo čisto, úklid probíhal tak jak má a na pokoji nebyl "otravný hmyz". Jestli se ještě můžu zeptat, jak to v této oblasti vypadá s výskytem střevních obtíží jako třeba v Egyptě? Setkali jste se s tím? Děkuji a přeji hezký den. reagovat

kp: Re: Dotaz - 26. 7. 2014 22:52

Zdravím Vás, Otravný hmyz tam nebyl. Byli tam místní rackové, tak terasa a některé chodníky byly znečištěny trusem, terasa uklízena nebyla , chodníky trochu. Ale byl Ramadán - období, kdy domorodci příliš nepracují. Na pokoji jsme měli mírně proležené postele, ale celkem čisto, každý den byla výměna ručníků a osušek a základní úklid. Střevní potíže jsme neměli, ani náznakem. Ani nikdo z přítomných Čechů, s kterými jsme se bavili nebo jezdili po výletech, o střevních potížích se nezmiňovali. Podivný způsob byl vždy získat při večeři příbor, pití bylo v jídelní restauraci drahé. Bakšiš jsme dávali v marockém dirhamu, Lepší kurz na výměnu za eura byl na hotelu než na letišti. Chce tam hodně smlouvat - min na 30% udané hodnoty. Úžasná byla průvodkyně. Teplo bylo, ale sluníčko jsme moc neviděli. Lidé ve městě či obchodech nám byli příjemnější než v Egyptě. Vámi uváděné ceně by pobyt odpovídal. KP reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání