Napsat recenzi

Maroko - léto 2014

Recenze hotelu Caribbean Village Agador Resort Hotel *** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 708x
Recenze se líbila: 500 čtenářům
Fotografie: 18
Videa: 0
Komentáře: 0
  • restaurace Madame Butterfly restaurace Madame Butterfly
  • hlavní restaurace L´Oasis hlavní restaurace L´Oasis
  • vchod do hotelové části Tamlelt vchod do hotelové části Tamlelt

Nádherná dovolená, která naprosto předčila mé očekávání.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Komplex hotelů Caribbean Village se skládá ze dvou částí - Caribbean Village Agador a El Pueblo Tamlelt. Jedná se o cca 15 třípatrových domků. Vybavení pokojů části Tamlelt je jednoduché, spíše staršího data, ale dostačující. Každý pokoj má navíc balkon, popřípadě terásku. My měli prostornou terasu, takže tady velká spokojenost. Je pravda ale, že jsme na pokoji příliš času netrávili, kdo hledá vyloženě luxus, tak bude zklamaný. Pokoje jsou však čisté, každý den perfektně uklizené, výměna ručníků také bez problémů.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Zde nemám co vytknout. Naprosto vynikající a rozmanitá strava, myslím, že každý si vybere, co mu chutná. Najdeme zde rozmanité saláty, různé druhy mas, ryby, kuskus, různé pálivé i nepálivé omáčky, polévku harira, ale i jídla nám blízká a známá - špagety, hranolky, brambory, rýži, paellu, lasagne, ... kdo má rád sladké, také si přijde jistě na své. K pití voda, džusy, coca-cola, sprite, ale i víno a pivo. Hlavní restaurace, kde se jídlo podává formou švédských stolů, je skutečně obrovská, přesto někdy je potřeba jídelnu projít celou, než najdete volný stůl, popřípadě je možné požádat číšníky. Kromě francouzštiny rozumí dobře i anglicky a německy a navíc jsou opravdu velmi milí. V rámci all inclusive můžete večer využít i návštěvu některé z 6 tematických restaurací a la carté (v každé lze povečeřet jednou za pobyt) - jde o Pizzerii (italská restaurace), dále restauraci Madame Butterfly (japonská restaurace) - zde jsme byli my a mohu opravdu doporučit. Pak Orient Express (asijská restaurace), Steak House, Mediterranee (středomořská kuchyně) a restaurace Medina (marocká kuchyně) - také vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Jelikož jsme přijeli těsně po Ramadánu ( na konci července), tak byl veškerý personál v dobrém rozpoložení :-) a tudíž velmi, opravdu velmi vstřícný, milý a ochotný ;-) Skutečně velmi vstřícní, neustále se usmívající a navíc velmi komunikativní lidé. Jak jsem již psala výše, kromě svého jazyka a francouzštiny, mluví dobře i anglicky a německy. Co se tedy týče zaměstnanců - od recepčních, přes kuchaře po číšníky či animátory, nemám výtky. Hotel se nachází v překrásné zahradě, najdeme zde celkem 4 bazény, jeden z nich je určen pro děti. Pro nejmenší je zde k dispozici dětské hřiště a miniklub. Zdarma je možné si zahrát basketbal, šipky, fotbal, minigolf, využít lze i kulečník a masáže, to je samozřejmě již za poplatek. My jsme využívali hlavně bazény. Všude po hotelu jsou rozmístěny bary, kde se můžete osvěžit vodou, džusem, colou,... Jediným rušivým elementem pro mě byli všudypřítomní racci a jejich křik , hlavně kvečeru a nad ránem, což ale samozřejmě nelze dávat za vinu hotelu.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

V Agadiru je nádherná široká pláž, dlouhá několik kilometrů s jemným pískem a pozvolným vstupem do vody. Jelikož jde o oceán, tak bývají větší vlny, což nám ale nevadilo, spíše naopak. Hotel má svoji soukromou ohraničenou pláž s lehátky a deštníky, na pláži je i bar s nealko nápoji. Vzdálenost od hotelu: cca 350-400 m přes silnici. Jediné, co bych pláži vytkla, jsou chybějící sprchy a toalety. Od oceánu mírně fouká, teplota vzduchu cca 25 stupňů. Mlžný opar a zataženou oblohu jsme zažili až poslední den při odjezdu, jinak bylo stále slunečno.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí vcelku pěkné, spousty krámků se suvenýry. Všude se smlouvá, Maročany to vyloženě baví a vás to možná také chytne :-) Hezká je i procházka kolem pláže, ze které je vidět vrch s pěkně osvětleným arabským nápisem Alláh, národ a král. Všude čisto, což mě příjemně překvapilo, v Tunisku to bývalo jiné. Pokud vás baví smlouvat, vyražte na místní souk (trh). My jsme v průběhu dovolené využili nabídky cestovky a vyrazili do Marrakeshe, ta se sice nenachází v okolí Agadiru, cesta tam trvá asi 3 hodiny, ale výlet opravdu stojí za to. A jestli vás bude v Marrakeshi provázet delegátka Katka, tak budete vyloženě nadšeni.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Velmi příjemná dovolená, ve srovnání např. s Tuniskem Maroko bezkonkurenčně vede a já doufám, že se do Agadiru znovu brzy vrátím ... :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání