Napsat recenzi

Hotel Caribbean Village Agador Tamlelt

Recenze hotelu Caribbean Village Agador Resort Hotel *** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2016
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 534 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jeden z 5 hotelových bazénů jeden z 5 hotelových bazénů
  • pohled na samostatné objekty s pokoji pohled na samostatné objekty s pokoji
  • Pohled z hotelového pokoje Pohled z hotelového pokoje

Jedna se o tříhvězdičkový hotel a ten, kdo hledá ubytování s luxusním vybavením a nablýskanými pokoji, ať se ohledné po hotelu s více ****. Absence luxusního pokoje je však plně vykompenzován velice příjemným prostředím hotelového komplexu s několika samostatně stojícími objekty s menším počtem pokojů a v prostředí plném zeleně, palem a denně udržovaného parku, což je zárukou dokonalého klidu a relaxu a host přitom nemá pocit, že se nachází ve velkokapacitním ubyt. zařízení. Hotel rovněž nabízí množství různých sportovišť a organizovaných volnočasových aktivit.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Pokoje menších rozměrů se standardním vybavením, samostatným WC, sprchovým koutem, balkonem s výhledem převážně orientovaným do zeleně. Denně prováděný úklid s ustýláním a pravidelnou kontrolou výkonu pokojských.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Mezinárodní i domácí kuchyně dle vlastního výběru s dostatečnou obměnou pokrmů obohacena o pestrou nabídku salátů, ovoce a zákusků, nealkoholických nápojů včetně piva s možností neomezené konzumace nápojů během celého dne v několika barech v rámci areálu pro hosty all-inclusive. Široké časové rozpětí výdejů stravy s možnosti předchozí rezervace v několika stylových restauracích v areálu. Obsluhující personál byl milý, ochotný, vstřícný a promptně reagoval na požadavky hostů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel nabízí standardní služby, navíc disponuje i vlastní prádelnou a čistírnou, bankomat vedel recepce, guest service. Množství butiků a obchůdků s módním oblečením, sportovními potřebami, drogistickým zbožím a stánky se suvenýry rozmístěny po celém komplexu. Caribbean Village disponuje asi 7 bazény, které nejsou soustředěny na jednom místě ale jsou situovány v různých částech areálu a každý si tak může najít svou oázu klidu. Kromě toho hotel disponuje tenisovými kurty s možností poskytnutí placených lekcí trenérem, minigolfem, welnessem a školkou. Hotel byl vybaven i bezbariérovými přístupy pro osoby pohybující se na invalidním vozíčku.

Personál hotel byl vstřícný, což se projevilo zejména tím, že po uvolnění pokoje v den odjezdu nám ochotně a bezúplatně poskytl náhradný pokoj (apartmán), poté, co syn dostal ráno horečku a na tomto pokoji mohl zůstat až do odjezdu na letiště.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž se nachází cca 5 minut klidné procházkové chůze a od hotelu ho odděluje pouze středně frekventovaná silnice. Hotel disponuje vyhrazeným prostorem na pláži s bezplatně poskytovanými slunečníky a lehátky, včetně stánku s nealkoholickými nápoji bez omezení množství konzumace prakticky po celý den. Několik desítek metrů široká pláž s jemným pískem je dlouhá asi 9 km a i díky tomu, je Agadir považován za perlu mezi přímořskými letovisky v Maroku. Po celé délce pláže ve městě ji lemuje široká promenáda, která je místními i turisty hojně využívána nejen na procházky ale i k jízdě na kole, joggingu a k dalším volnočasovým aktivitám. Bezpečnost lidí na pláži je zajištěna formou pravidelných kombinovaných hlídek armády a policie a policejní motopatrolou na čtyřkolkách. Pravidelný úklid pláže a kultivace písku pomocí speciálního zařízení. Teplota vody v Atlantiku koncem října a začátkem listopadu byla velice příjemná (23 C) a zdála se být teplejší než voda na našich koupalištích uprostřed léta.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel se nachází v turistické zóně města s velkým počtem hotelů, různých obchodů, restaurací, zábavných podniků a půjčoven aut a je vzdálen od rušných a hustě obydlených častí Agadiru.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Vynikající místo pro relax a klid pro ty, co nemají strach před mocnými vlnami Atlantiku, mají rádi písčité pláže a nechtějí se nudit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 30 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání