Napsat recenzi

Skvělá dovolená

Recenze hotelu Iberostar Saidia Resort ***** (Maroko - Saidia - Saidia)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 815x
Recenze se líbila: 483 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 9

Dovolená splnila naše očekávání, Jídlo bylo přiměřené oblasti kde se nacházíte. Nečekejte vepřové maso :)). Všichni si musí uvědomit, že je to převážně muslimská země, kde převládá Islámské náboženství. Maročané jsou milí a ochotní a snaží se Vám vyhovět, Nevnucují se jako v Turecku, když se náhodou zastavíte u jejich stánku. Tato oblast je spíše pro odpočinek, není zde mnoho turistů, hotel je klidnější, doporučení pro ty co nevyhledávají adrenalinovou dovolenou. Moře je úžasné, nádherná pláž, skvělé procházky na pláži, která se táhne 14km. Pokoje vždy vzorně uklizené, každý den.

Možná bych jen vytkla, že přímo u pláže není toalety, ale hotel je asi 200 metrů. takže problém nikdy nebyl. Byli jsme tam převážně Češi a Slováci a tak to bylo ještě lepší, pořád si bylo s kým popovídat v rodné mluvě :))

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje velké, čisté, Byla zde nejen sprcha, ale i vana.

Dokonce se zde daly sledovat polské programy v TV, takže zprávy, co se děje v Evropě.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Pestrá strava, jen si člověk musel většinu jídel dokořenit co bych možná vytkla, bylo to, že u jídel nebyly názvy, co vlastně jíme? Občas to bylo příjemné překvapení, občas bohužel. Hodně zeleniny i ovoce, několik druhů zmrzliny, bezvadné pečivo. Každý den i brambory. Každý se mohl vybrat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel velmi hezký, je teprve třetím rokem, takže skvělé.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Čistá pláž, nádherný písek, moře pozvolně klesající

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Většinou upravené :))

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Skvělá dovolená, doporučuji všem co si chtějí odpočinout od velkého množství turistů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 35
z 48 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lenka: Cestovatelský průjem - 21. 7. 2014 7:58

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda vás potkal cestovatelský průjem jako třeba v egyptě. reagovat

Dáša + Mirek: Re: Cestovatelský průjem - 21. 7. 2014 8:10

Průjem se nám téměř všem vyhnul obloukem. Nikdo neměl výraznější problémy. Jen se doporučuje pít pouze balenou vodu. My jsem si i čistili zuby vodou z kohoutku a problém jsme neměli. reagovat

jiřka: Re: Re: zabava - 22. 7. 2014 13:56

Dobrý den,jedeme do Iberostaru 14.8. a chtěla jsem se zeptat jestli je to tam tak strašné jak píšou.Zábava žádná atd. a delegatka stojí taky za houby ao jidle ani nemluvně. Tak nevím čemu věřit .Nejsme žádní vybíravci tak moc recenzím nevěřím.Děkuji Za odpověd.Jedeme s dětmi reagovat

Dáša + Mirek: Re: Re: Re: zabava - 22. 7. 2014 14:11

Dobrý den. Tak není pravda, že zábava a jídlo a delegátka nestojí za nic. My byli v termínu od.26.6 .- do 4.7. a jak jsem psala, jídlo i pro děti tam vždy je. Jsou tam jogurty,s různými doplňky, velký výběr pečiva, bohužel méně sýrů , ale ani salám zde moc nenajdete. Ale palačinky, dokonce i hamburgry a hlavně ryby na spoustu úprav. A každý si vybere, pokud nečeká jídlo na zlatých podnosech. Delegátka byla vždy k dispozici a dozvěděla jsem se i spoustu informací o Maroku. Zábava je u jednoho bazénu venku,( u druhého bazénu je klid). kde jsou i animátoři dopoledne i odpoledne, možnost zapůjčení ping- pongu, Dá se půjčit kolo, nebo když máte vlastní on-line brusle, je tam nádherná rovná asfaltová cesta. Zábava je vevnitř v sále, Pro rodinu s dětmi určitě velmi vhodné, je tam klid, krásné moře, čisté. Není to dovolená pro ty co hledají diskotéky a velkou zábavu, to určitě ne. Přeji hezký pobyt. reagovat

jiřka: Re: Re: Re: Re: zabava - 23. 7. 2014 8:11

Děkuji moc za odpoveď.To nám stačí.Nejsme nároční . Tak doufam že to proběhne všechno ok. reagovat

jiřka: Re: Re: Re: Re: zabava - 23. 7. 2014 10:38

Ještě se chci zeptat.Disco pro děti a potom večer v tomto hotelu vůbec není? reagovat

jirina: zabava - 23. 7. 2014 11:21

můžu se zeptat večer v tomto hotelu nic není?děkuji reagovat

Monika: lehátka a slunečník - 25. 7. 2014 16:16

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se platí za lehátka a slunečník na pláži . Děkuji za odpověď reagovat

Vlado : Re: lehátka a slunečník - 31. 7. 2014 17:53

tiež sa sem chystám koncom augusta a kamarátka čo tam bola minulý rok mi hovorila že nič navyše sa za lehátka neplatí reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Saidia - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání