Napsat recenzi

Be Live Grande

Recenze hotelu Be Live Collection Saidia Resort ***** (Maroko - Saidia - Saidia)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2013
Přečteno: 1 140x
Recenze se líbila: 637 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný, strava nic moc, ale dá se. Na výběr byly 4 fak. výlety, já měla Oujdu, je dobré vidět místní život, ale Exim by měl snížit ceny, za 30 euro, že vás dovezou do města, které projdete a to je vše. Delegátka v pohodě, ale spíš působila dojmem, že si něco nastudovala, něco málo viděla, ale že by tam byla nějak dlouho to ne. Nákupy nic moc, přisuzuji to konci sezóny, určitě si dovezte arganový olej, kdo má zájem o vodní dýmku, jejich ,,papučky", šátek, možná zlato (sice dávají certifikát, ale o pravosti pochubuji). Místní pochotky žádné, pohledy a magnety atd. nic moc, to spíš nechejte na letiště, já jsem si koupila kabelku.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Krásný velký hotel, i když pět hvezdiček to asi není. Pokoj hezký, velký, denně uklizeno (nechávala jsem denně 2 eura, ale co jsem slyšela od ostatních, tak nic nedálali a taky mělo čisto, denně ručníky, z přehozu udělaný vejiř atd)semtam něco (ale to je prostě opotřebením).

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Strava denně to stejné, ale myslím že normální člověk si vybere, prostě to chce kombinovat, ne jako většina naskládat na talíř všechno co vidí..snídaně slané a sladné pečivo, vajíčka, salámy (šunkové i suchý), sýr, marmelády, med, nutela, jogurt...klasika a obědy + večerě, kuře, ryby (3 druhy co se stále opakovaly), jehnečí, hovězí, rýže (taky 3 druhy), hranolky nebo opékané brambory, pizza, zeleniny i ovoce bylo dost, dezerty asi 4 druhy a zmrzlina, jednou bylo i sushi a 2x za pobyt po rezervaci středomořská a marocká restaurace, snack u bazénu-nějaké ovoce, croasant, bageta s tuňákem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Na pokoji LCD..25 programů, ale češtinu nenajdede..max. polština a fén. V hotelu SPA, ale to jsem nevyzkoušela a půjčovna kol..což doporučuji ráno, než budou lepší kola rozebrána já měla kolo..no nic moc..ale za 60 Kč/4 hod.(vratná záloha 20 euro). I když jak bylo doporučeno ústní řeky Muluja s plameňáky..žádný tam nebyl.

Dopolední a odpolední program animátorů bohatý, ale večer nic moc, asi to bylo tím, že byl konec sezóny. Personál v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře čisté, pláž dobrá..nemám výhrady.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Zatím jsou vedle sebe jen dva hotely-Be live a Iberostar,(třetí je na opačné staně přístavu u golfového hřiště) promenádou se dá dojít do Mariny (nebo využít vláček, jede každou hodinu za 1 euro), spíš to vypadalo, že se stavět ještě bude. V Marině hodně obchodů, ale otevřeny byla 3 ze suvenýry, banky, pošta, supermarket (ale marocké zboží nečekejte) a trafika.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Velká spokojenost, z Maroko jako země jsem byla nadšená, hotel byl takový, jaký jsem čekala, určite se sem vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 32
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Saidia - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání