Napsat recenzi

svrab a neštovice

Recenze hotelu Hotel Duha **** (Česko - Liberecký kraj - Harrachov)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 382x
Recenze se líbila: 359 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Jak už napovídá název, hrůza a děs. Vedle "hotelu" je školní kůlna, snad i ta by byla útulnější. Největší problém je na hotelu se světlem, doporučuji čelovku zapnout už při vstupu na "recepci". Svítidel všude dost, ale bez žárovek. Pokud se vybavíte čelovkou s dobrým dosvitem a máte v pořádku oči, tak uvidíte nepořádek, pavučiny, oloupané tapety, šílené toalety a sprchové kouty, jednoduše neudržovaný hotel.. Už na parkovišti je to samé psí h...o. Pozor při odjezdu, jinak se Vám i zpáteční cesta promění v peklo. :-)

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Utržené topení ze zdi, které netopilo i když bylo poměrně zima. Záchod, který při použití nešel díky naši výšce 190 cm zavřít plastovými zatahovačkami (nevešli se kolena), tudíž smrádek v celém pokoji, mezi touto chodbou s WC a sprchou chyběli dveře do ložnice. Oloupané tapety v pokoji. Tradičně již nefunkční osvětlení nad zrcadlem s umyvadlem u kterého zase musíte skoro klečet, aby bylo použitelné. Při použití vody ve sprše a v umyvadle spolehlivě v noci probudíte půl hotelu. Vše urousané a zaprášené, jak v pokojích, tak na chodbách. WiFi do pokoje nedosáhla, televize bez ovladače. Jedna hvězda za to, že se tam dalo s odporem přespat.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Nebudu se vůbec vyjadřovat, nakonec svíčková s okurkou a jiné pokrmy už tady někdo popisoval. Stravovali jsme se po hospodách. Jíst se dali akorát snídaně, po kontrole, zda je hrneček a talířek čistý. Ne každý měl na volbu štěstí. :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení příšerné v podstatě žádné. Personál byl veselý, ale nevím z čeho. Kdyby věnovali hotelu trochu péče, vypadalo by to jinak. Proč inzerujou restauraci, když je otevřená pouze v době jídla? Je vidět, že majitel a zaměstnanci naše peníze nepotřebují, tak na co otevírat. Asi by stejně do té putiky na pivo nikdo nešel, když kolem dokola je spousta poměrně luxusně zařízených restaurací, kde mají profesionální přístup a hosta si váží.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

V květnu nelze hodnotit, ale i tak spousta aktivit a atrakcí. (bobová dráha, lezecká stěna, lanové centrum, hodně zajímavých turistických cílů, prohlídka sklárny, důlní muzeum a td.) Wellnes v hotelu Bílý Hořec je ale tragedie. Při vstupu nedostanete osušku, personál nic neví a málokdy něco tuší, pokud budete mít kliku a zrovna někoho najdete. Společná šatna ženy a muži dohromady, malá finská sauna, jedna plísní vonící výřivka, Kneipova kašna na vyloupaná kuří oka, tři masážní lehátka a tři ratanová to také nezáchránila. Pokud to chcete absolvovat, nenechte se odradit poměrně slušně otrávenou obsluhou recepce v Bílém Hořci.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

Klidné ale neupravené jako celý hotel. Čím dál od Hotelu Duha tím je vše hezčí.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nedoporučil bych tento hotelový skvost ani největšímu nepříteli, kterého bych chtěl zničit. Zachránilo to vše počasí, jelikož bylo nádherně, tak jsme po snídani hotel opustili a vraceli se až po deváté hodině večer. Pokud by pršelo, jeli bychom okamžitě v sobotu ráno domu. Nenechali jsme si s manželkou zkazit prodloužený víkend, ale v jednom máme jasno, do hotelu Duha již nikdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 72 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Vera: pro nespokojence - 18. 5. 2015 16:54

Ať se každý nad sebou zamyslí_Proč si objednává pobyt za tyto malé peníze?Tito lidé jsou problémoví jen co vlezou do hotelů,penzionů a jen škodí.I kdyby to bylo vše růžové pro tyto lidi je to vždy černéJinde stojí 1 noc přes 700,-Nejhorší je,že se neprojevují na místě ale až odjedou.Kdoví jak žijí aco jí oni?Je mi z takových lidí na ,,blití,, reagovat

mafino: Re: pro nespokojence - 27. 7. 2015 10:15

Milá Věro, je to můj názor na věc, pokud jsi byla spokojena, je to jen dobře. Pobyt a jídlo bylo příšerné, ale Harrachov byl hezký. Každý máme jiný vkus. Tak se klidně pozvracej. reagovat

Věra: mafino - 28. 7. 2015 18:40

bleju !!!! reagovat

Zdena: ? - 10. 8. 2015 12:16

Docela by mě zajímalo, zda se jedná o tentýž hotel. Tak protichůdné názory a zkušenosti jsem ještě neviděla. Jak si mám vybrat, když je tolik kladných a zároveň tolik záporných zkušeností. Popisy jsou celkem reálné, takhle nějaké foto by nebylo? Zdá se, že na kritiku odpovídá vlastník hotelu. A že by měl všechna hodnocení s plným počtem *. Zajímavé názory. Asi se přesvědčíme přímo na místě. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání