Napsat recenzi

Hezká poloha, pokoj prostorný a čistý, příjemný peronál, příšerné snídaně, polofunkční wifi

Recenze hotelu Hotel Krásná Královna *** (Česko - Karlovarský kraj - Karlovy Vary)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2020
Přečteno: 71x
Recenze se líbila: 154 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento pobyt se mi hodnotí docela těžko. Hotel se prezentuje jako čtyřhvězdičkový, nám však byl Č***** prezentován jako tříhvězdičkový. Asi moc dobře vědí proč. Tři hvězdičky, s výjimkou neadekvátní snídaně, v zásadě odpovídají. Budu tedy v případě potřeby hodnotit odděleně:

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Poloha hotelu: skvělá, kousek od Puppu, kousek od Vřídelní kolonády – naprosto vyhovovalo.

Pokoj: jednalo se o pokoj označovaný Če**** jako „superior“ – výhled byl tedy na Kolonádu, pokoj byl dostatečně velký a čistý, denně byl uklízen, odpadky byly vynášeny, na pokoji byla lednička (nikoliv však minibar), rychlovarná konvice se 4 sáčky čaje a 4 půlitrové láhve laciné Aro vody, ani voda, ani čaje nebyly doplňovány. Pro 3*** dostatečné, pro 4**** by mi vadilo výše uvedené. Televize, lacinějšího typu, fungovala. WiFi však prakticky nikoliv, byla příšerně pomalá.

Koupelna sice prostorná, ale celou dobu tam bouchal ventilátor (i v noci), který se nevpínal, problém nahlášen, ale nic moc s tím nebylo provedeno (snad se jen hlasitost bouchání mírně snížila, nebo jsem si prostě více zvykli). Nepřijatelné jak pro 4, tak pro 3 hvězdy.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně: naprostá katastrofa! Pití – dobrý čaj (na tom se snad nedá nic zkazit), příšerný nápoj s názvem „káva“. To se prostě nedalo pít! Dalo se udělat „kakao“, ale pouze s vodou. Mléko bylo většinou (ve 4 případech z 5) k dispozici, ale jen studené. K pití nebyl k dispozici ani obyčejný pomerančový džus, namísto toho obarvená voda se sirupem! Jedna trochu do červena, druhá trochu do žluta a třetí obyčejná voda s citronem (to snad jediné lze akceptovat jako doplněk k výběru džusů). K jídlu ve 3 z 5 případů zcela chybělo čerstvé pečivo!!! K disozici byl toastový Aro chleba (v jiném případě s jiným názvem ale ve stejné nekvalitě), krájený trvanlivý chléb s různým provedením a sladké trvanlivé pečivo – jakási parodie na závin či bábovku. V těch dvou případech se podařilo „ukořistit“ pro každého jednu housku či jeden rohlík. Na výběr z teplé kuchyně vajíčko, pohanka nebo fazole, párky či kousky párků. Nejlacinější šunka a nějaké turistické či jiné měkké salámy, sýry (hermelín chuťově ušel). A – pozor! – tlačenka či buřty s cibulí! A také nějaké kyselá zelenina, něco jako corn flakes, netučný laciný jogurt, uvadlá jablka a pomeranče (aby si je někdo náhodu nebral) a máslo či margarín. A sladká snídaně byla také jen pro silné povahy. V nabídce byly tři různé zavařeniny, které jste si mohli nabírat přímo ze sklenice. Žádné porcované zavařeniny či nutela. Nepřijatelné i normálně, v době koronaviru doslova trestuhodné. Stejně se dal přímo na ten trvanlivý či toastový chléb i „nanést“ med ze džánku, který byl primárně asi zamýšlen na dochucení čaje. A na dokreslení. Dvakrát jsme museli čekat na místo, OK, to se dalo přežít. Uklizení stolku se v jednom případě nepodařilo vůbec, ve druhém až asi v polovině konzumace. Pro 4**** naprosto nepřijatelné, neodpovídá však ani 3 či 2 hvězdičkám!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Personál: milý a vstřícný – nemohu nic vytknout, dokonce i paní na snídani se snažily doplňovat, ale nebylo prakticky co.

Okolí hotelu  průměrně (4,8/5)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Dokud se nezmění kvaltia snídaní, tak snad raději ne. Nebo si objednat pobyt bez snídaní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Karlovarský kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání