Napsat recenzi

BEZVA DOVČA

Recenze hotelu Merlin Club Hotel *** (Bulharsko - Lozenec - Lozenec)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 601x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

I já jsem se trochu obávala kvůli některým předchozím rezencím, ale byli jsme nadšení. Příjemné prostředí, milý personál, který rozumí bezvadně česky. Pohodové ubytko ve vilce uprostřed zahrady, vše na dosah, travnaté plochy na kterých je možnost ležet, pinkat..atd Naše děti 7 a 9let se po areálu pohybovaly volně, nebylo potřeba se ničeho obávat. Moře kousek, teploulinké, čisté. Vyřádili jsme se všichni. Jídlo suprovka, všeho dost, vždy jsme si vybrali, růžové víno, to byl sen.

Večer klídek, v pokojích čisto, ručníky na výměnu dle potřeby.

Jediná maličkost, že jejich káva, ač je prezentována jako original Nescafé, nebyla nic moc.

Za nás spokojenost, klíďo si to zopáknem.

Jo a akvapark v Primorsku (12km), no to je bomba, nenechte si ujít.

Ještě maličkost, na jiných dovolených jsem si nedovolila vzít z jídelny cokoliv. Zde většina lidí jedla na příjemné terásce, nijak jsme nekřečkovali, ale vzít si třeba broskev, nebo blumu, nebyl problém, nikdo neřekl ani slovo, ani zlý pohled, prostě na pohodu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Kdo čeká Hilton, asi bude zklamán, my byli max spokojeni, postele mě překvapili, jak byly pohodlné

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jen to kafe nebylo ono, ale třeba jim to tak chutná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

ochota, čistota, po příjezdu v noci na nás čekalo na pokoji občerstvení, ovoce, voda a víno

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

vzdálenost cca tří bloků z kopce, vždy jsme snadno našli místo přímo na břehu a to jsme byli na konci července

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

žádnej šlágr, ale oni to tak prostě asi mají, nijak mě to netraumatizovalo

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

pro rodinky s dětmi IDEÁLNÍ

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 28
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lozenec - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání